ساعات کار : شنبه تا جمعه - 09:00-23:00
تعمیرگاه مرکزی و نمایندگی مجاز تعمیر سبزی خردکن
دیجی سرویس به عنوان تعمیرگاه مجاز تعمیر سبزی خردکن یکی از تخصصیترین مراکز سرویس و تعمیر سبزی خردکن در تهران بزرگ میباشد که سالهاست بهصورت کاملاً تخصصی و علمی در این زمینه فعالیت دارد.
دیجی سرویس با داشتن متخصصترین تعمیرکاران در سطح شهر تهران و کرج توانسته تجربه چندین ساله خود را در تعمیر سبزی خردکن با علم روز دنیا گره بزند و یکی از مراکز تعمیر بهروز در این زمینه باشد.
دیجی سرویس دارای نمایندگی مجاز تعمیرات تمام برندهای تعمیر سبزی خردکن می باشد .
تعمیر سبزی خردکن در کمترین زمان ممکن توسط تعمیرکاران متخصص دیجی سرویس در محل شما انجام می شود. از این رو هیچ نیازی به مراجعه حضوری شما و یا انتقال و جابه جایی دستگاه معیوب وجود ندارد.
از سری آموزش های بخش لوازم خانگی این بار مرحله به مرحله با راهنمای تصویری طریقه ی باز و بسته کردن نوعی سبزی خردکن جدید با هم همراه می شویم تا با نحوه باز کردن قطعات و تعمیر این نوع دستگاه آشنا شویم.
مرحله ۱
مطابق تصویر زیر قبل از شروع به باز کردن دستگاه ابتدا دو شاخه ی آن را از برق جدا کنید.
مرحله ۲
طبق تصویر زیر از روی قوس تیغه می توان به جهت گردش موتور پی برد. در این حالت موتور در جهت خلاف حرکت عقربه های ساعت می چرخد. برای باز کردن این نوع تیغه ها که دارای قفل خودکار هستند باید تیغه را ۳۰ درجه در جهت خلاف حرکت عقربه های ساعت بچرخانید تا تیغه جدا شود.
مانند تصویر زیر تیغه را از جای خود خارج کنید. برای جلوگیری از خطر بریدگی دست، این آزمایش با قاب های محافظ روی تیغه انجام شده است.
مرحله ۳
مطابق تصویر زیر اهرم باز کننده ی قلاب محکم کننده ی مخزن به بدنه ی دستگاه را به طرف بالا بکشید تا قلاب سمت چپ آزاد شود.
مطابق تصویر زیر پس از آزاد شدن قلاب ها، مخزن را به سمت بالا بلند کرده و آن را از بدنه جدا کنید. در این حالت کوپلینگ سر موتور با تیغه به خوبی دیده می شود.
مرحله ۴
در تصویر زیر دریچه ی تخلیه با در کشویی از بیرون را مشاهده می کنید. در بعضی از سبزی خردکن ها دریچه ی تخلیه طوری طراحی شده که از داخل دستگاه می توان آن را باز و بسته کرد تا در دستگاه هنگام کار باز نشود.
در تصویر زیر دریچه ی تخلیه را در داخل دستگاه مشاهده می کنید.
مرحله ۵
طبق تصویر زیر برای بررسی چگونگی عملکرد اهرم میکروسوئیچ، می توان به وسیله ی یک پیچ گوشتی حالت فنری بودن آن را آزمایش کرد. هم چنین می توان با فشار دادن قسمت دیگر کانال به طرف بالا، اهرم میکروسوئیچ را بیرون آورد.
در تصویر زیر اهرم میکروسوئیچ را مشاهده می کنید که از محل خود خارج شده است و بیرون آمدن این اهرم، ضامن فرمان میکروسوئیچ را به حرکت در می آورد.
مرحله ۶
مطابق تصویر زیر پس از بررسی چگونگی عملکرد اهرم میکروسوئیچ، مخزن سبزی خردکن را در کناری قرار دهید.
مرحله ۷
مانند تصویر زیر به کمک یک پیچ گوشتی برقی چهارسو، پیچ های قاب ضامن فرمان میکروسوئیچ را باز کنید.
طبق تصویر زیر پس از باز کردن دو عدد پیچ چهارسوی روی قاب ضامن فرمان میکروسوئیچ، قاب را از جای خود خارج کنید.
در تصویر زیر طرف داخلی قاب و ضامن فرمان میکروسوئیچ به خوبی دیده می شوند.
مرحله ۸
مانند تصویر زیر پیچ های اطراف پایه را به وسیله ی یک پیچ گوشتی برقی باز کرده و از جای خود خارج کنید.
مرحله ۹
مطابق تصویر زیر پایه ی دستگاه را از دو طرف گرفته و به طرف بالا بکشید تا از بدنه جدا شود.
در تصویر زیر با باز شدن کف سبزی خردکن می توان موتور، خازن و سیم کشی دستگاه را به خوبی مشاهده کرد.
مرحله ۱۰
مطابق تصویر زیر برای خارج کردن و بازدید موتور، ابتدا سیم رابط برق را که به وسیله ی یک محافظ لاستیکی به بدنه ی دستگاه محکم شده جدا کنید. این لاستیک مانند بست رفع کشش برای سیم رابط برق عمل می کند.
مطابق تصویر زیر پس از آزاد شدن سیم رابط، میکروسوئیچ را از جای خود خارج کنید.
مرحله ۱۱
طبق تصویر زیر برای باز کردن رابط پلاستیکی (کوپلینگ) بین شفت و تیغه، باید آن را در جهت خلاف حرکت عقربه های ساعت چرخاند تا از شفت موتور جدا شود.
مطابق تصویر زیر پس از باز شدن کوپلینگ، آن را از شفت موتور جدا کنید.
تصویر زیر کوپلینگ بین شفت موتور و تیغه ی سبزی خردکن را نشان می دهد که جنس آن از نوعی مواد پلاستیکی مقاوم ساخته شده است.
در تصویر زیر ساختار کوپلینگ را مشاهده می کنید. هم چنین تیغه ی سبزی خردکن و محل قرار گرفتن کوپلینگ بر روی تیغه نیز به خوبی دیده می شوند.
تصویر زیر نوع کوپلینگ و زاییده های آن را نشان می دهد که پس از قرار دادن تیغه داخل کوپلینگ، باید آن را ۳۰ درجه چرخاند تا با هم قفل شوند.
مرحله ۱۲
مطابق تصویر زیر به وسیله ی یک پیچ گوشتی دو سوی کوچک، درپوش های لاستیکی روی پیچ های محکم کننده ی موتور به بدنه را بردارید.
تصویر زیر درپوش لاستیکی آب بندی روی پیچ ها را نشان می دهد.
مرحله ۱۳
مطابق تصویر زیر پس از برداشتن درپوش های لاستیکی، چهار پیچ نگهدارنده ی موتور به بدنه را نیز با یک پیچ گوشتی خورشیدی باز کنید.
مطابق تصویر زیر دقت کنید که در موقع بازکردن آخرین پیچ، حتماً با دست دیگر موتور را نگهدارید و سپس آخرین پیچ را از بدنه ی موتور جدا کنید تا موتور رها نشود.
مانند تصویر زیر پس از باز شدن تمام پیچ ها و آزاد شدن موتور، آن را از دستگاه جدا کنید. در این حالت موتور و خازن راه اندازی آن به خوبی دیده می شوند.
تصویر زیر نحوه ی جدا شدن موتور و محل خروج شفت موتور از بدنه ی دستگاه را نشان می دهد.
در تصویر زیر بدنه ی استیل، محل قرار گرفتن کاسه نمد و جای پیچ های موتور در بدنه ی دستگاه نشان داده شده است. دقت کنید که نحوه ی ساخت بدنه دستگاه به گونه ای است که باعث جلوگیری از لرزش موتور و بالا رفتن مقاومت بدنه می شود.
تصویر زیر محل قرار گرفتن کاسه نمد در زیر مخزن را نشان می دهد. شماره ی این کاسه نمد ۷-۲۸-۱۴ می باشد. کاسه نمد روی شفت موتور قرار می گیرد و اجازه نمی دهد آب از مخزن دستگاه وارد موتور شود.
تصویر زیر سیم کشی کامل یک سبزی خردکن برقی را نشان می دهد.
اجزای سبزی خردکن
تصویر زیر خازن راه انداز موتور سبزی خردکن را نشان می دهد. مشخصات فنی این خازن برابر است با: ظرفیت: ۱۴ میکرو فاراد فرکانس: ۶۰ / ۵۰ هرتز ولتاژ: ۴۵۰ ولت متناوب
تصویر زیر یک میکروسوئیچ سبزی خردکن را نشان می دهد. میکروسوئیچ یک کلید کوچکی است که در داخل بدنه ی دستگاه قرار می گیرد و با موتور به صورت سری قرار می گیرد که با قطع شدن آن، دستگاه از کار می افتد و با وصل آن دستگاه شروع به کار می کند.
مرحله ۱۴
مطابق تصویر زیر برای بررسی چگونگی عملکرد میکروسوئیچ، در شرایطی که میکروسوئیچ قطع است دو سر اهم متر را به دو سر دو شاخه ی برق ورودی دستگاه وصل می کنیم. باید اهم متر مدار قطع (عدد ۱) را نشان دهد.
مانند تصویر زیر در شرایطی که اهم متر مدار قطع را نشان می دهد، اگر دکمه ی میکروسوئیچ را با دست فشار دهیم مدار بسته شده و اهم متر، مقدار مقاومت سیم پیچ موتور را نشان می دهد. در این حالت آزمایش کامل شده و میکروسوئیچ سالم است.
جدول عیب یابی سبزی خرد کن
ردیف | عیب | علت عیب |
۱ | دستگاه روشن نمی شود. | ۱. میکروسوئیچ خراب است. ۲. سیم رابط قطع است. ۳. موتور سوخته است. |
۲ | دستگاه صدا می دهد. | بلبرینگ های موتور معیوب شده اند. |
۳ | دستگاه لرزش دارد. | ۱. دستگاه تراز نیست. ۲. تیغه تاب دارد. |
۴ | سبزی ها خوب خرد نمی شوند | تیغه ی دستگاه کند شده است. |
۵ | دستگاه بعد از استارت صدای هوم می دهد و حرکت نمی کند. | ۱. خازن دستگاه سوخته است. ۲. موتور گیرپاژ کرده است. ۳. تیغه گیر مکانیکی دارد. |
ارائه خدمات شبانه روزی در دیجی سرویس
ما با خدمات ویژه خود به صورت 24 ساعته و بدون تعطیلی همراهتان خواهیم بود تا به محض بروز مشکلات در تعمیر سبزی خردکن شما علاوه بر برطرف نمودن مشکلات فعلی آن، از بروز مشکلات احتمالی بعدی نیز جلوگیری نماییم.
نحوه ارائه خدمات در دیجی سرویس
پس از تکمیل فرم درخواست تعمیر و شرح مشکلات مربوطه، کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس میگیرند و پس از تشخیص ایراد دستگاه به متخصص مربوطه ارجاع میدهند تا برای بازدید و تعمیر سبزی خردکن به محل شما مراجعه نمایند.
پس از بررسی های لازم طی گزارشی کامل شما را از تعداد قطعات معیوب، علت خرابی، حدود هزینه و حدود زمان تعمیر مطلع خواهند کرد که با توجه به صلاحدید شما قطعات مربوطه تعمیر یا تعویض خواهند شد. درصورت تعویض قطعه فقط از قطعات اصلی استفاده میگردد .
دستگاه های تعمیر شده و قطعات تعویض شده به مدت 6 ماه شامل گارانتی می باشد.
برخی از خدمات دیجی سرویس
تعمیر یخچال - تعمیر یخچال فریزر - تعمیر فریزر - تعمیر ساید بای ساید - تعمیر ساید -تعمیر لباسشویی - تعمیر ماشین لباسشویی - تعمیر ظرفشویی - تعمیر ماشین ظرفشویی -تعمیر کولر تعمیر کولر گازی - تعمیر کولر - تعمیر کولر اسپیلت -تعمیر ماکرو - تعمیر ماکروفر - تعمیر مایکرو - تعمیر مایکروفر - تعمیر اجاق- تعمیر گاز - تعمیر اجاق گاز - تعمیر اجاق برقی - تعمیر آبگرمکنتعمیر آبسردکن - تعمیر پکیج - تعمیر پکیج دیواری -تعمیر پکیج شوفاژ دیواری - تعمیر یخچال صنعتی - تعمیر یخچال ویترینی - تعمیر یخچال پرده بادی - تعمیر یخچال تاپینگ تعمیر ظرفشویی صنعتی- تعمیر اجاق گاز صنعتی - تعمیر اسپرسو صنعتی - تعمیر جارو برقی - تعمیر قهوه ساز -تعمیر اسپرسو ساز - تعمیر جارو شارژِی - تعمیر بخار شوی - تعمیرغذا ساز تعمیر اتو بخار - تعمیراتو پرسی - تعمیر سرخ کن - تعمیرچای ساز - تعمیر سبزی خرد کن - تعمیر هیتر برقی - تعمیر چرخ گوشت - تعمیر اون تستر - تعمیر مخلوط کن - تعمیر پنکه تعمیر گوشت کوب برقی - تعمیر سشوار - سایر لوازم خانگی
نمایندگی مجاز تعمیرات لوازم خانگی در انواع برندهای خارجی و ایرانی
بوش ، بکو ، تفال ، زیمنس ، نیلفکیس ، ویرپول ، جنرال الکتریک ، فریجیدر ، الکترولوکس ، وستینگهاوس ، آدمیرال ، وایت هاوس ، آ ا گ ، کن مور ، سامسونگ ، ال جی ، وست فراست وست پوینت، فیلکو ، آریستون ، دوو ، دلونگی ، ایندزیت ، کن وود ، زانوسی ، هات پوینت ، مونارک،کندی ، ناسیونال ، هیتاچی ، هاردستون ، اخوان ، آبسال ، ارج ، اسنوا ، امرسان ، ایران رادیاتور
ایران شرق ، بوتان ، هیمالیا ، مرکوری ، دونار ، شارپ ، تاچی ، بلومبرگ ، بلک اندی کر ، وست فراست و ..