ساعات کار : شنبه تا جمعه - 09:00-23:00

 

شهرک غرب، خیابان علامه جنوبی

خ26 شرقی(حق طلب)،پ14 واحد1 غربی

تعمیر لباسشویی ارج

تعمیرگاه مرکزی و نمایندگی مجاز تعمیر لباسشویی ارج


دیجی سرویس به عنوان تعمیرگاه مجاز تعمیرات ماشین لباسشویی یکی از تخصصی‌ترین مراکز سرویس و تعمیر لباسشویی ارج بزرگ میباشد که سال هاست به‌صورت کاملاً تخصصی و علمی در این زمینه فعالیت دارد.
دیجی سرویس با داشتن متخصص‌ترین تعمیرکاران در سطح شهر تهران و کرج توانسته‌ تجربه چندین ساله خود را در تعمیرات ماشین لباسشویی با علم روز دنیا گره بزند و یکی از مراکز تعمیر به‌روز در این زمینه باشد.

دیجی سرویس دارای نمایندگی مجاز تعمیر لباسشویی ارج می باشد.

مرکز تعمیرات ماشین لباسشویی در کمترین زمان ممکن توسط تعمیرکاران متخصص دیجی سرویس در محل شما انجام می شود. از این رو هیچ نیازی به مراجعه حضوری شما و یا انتقال و جابه جایی دستگاه معیوب وجود ندارد.

 

تعمیرگاه مرکزی و نمایندگی مجاز تعمیرات ماشین لباسشویی
دیجی سرویس به عنوان تعمیرگاه مجاز تعمیرات ماشین لباسشویی یکی از تخصصی‌ترین مراکز سرویس و تعمیرات ماشین لباسشویی در تهران بزرگ میباشد که سال هاست به‌صورت کاملاً تخصصی و علمی در این زمینه فعالیت دارد.
دیجی سرویس با داشتن متخصص‌ترین تعمیرکاران در سطح شهر تهران و کرج توانسته‌ تجربه چندین ساله خود را در تعمیرات ماشین لباسشویی با علم روز دنیا گره بزند و یکی از مراکز تعمیر به‌روز در این زمینه باشد.

دیجی سرویس دارای نمایندگی مجاز تعمیر لباسشویی ارج می باشد.

مرکز تعمیرات ماشین لباسشویی در کمترین زمان ممکن توسط تعمیرکاران متخصص دیجی سرویس در محل شما انجام می شود. از این رو هیچ نیازی به مراجعه حضوری شما و یا انتقال و جابه جایی دستگاه معیوب وجود ندارد.

ماشین لباس شویی

ماشین لباس‌شویی یا ماشین رخت‌شویی، وسیله‌ای است که برای رخت‌شویی به کار می‌رود.

قرار دادن پوشاک داخل آب به تنهایی باعث تمیزی آن نمی‌شود بلکه آب باید با فشار به الیاف‌های پارچه برخورد کند اکثر ماشین‌های لباسشویی با چرخاندن لباس درون غلطک‌های فلزی پرآب این کار را انجام می‌دهند. جهت نفوذ عمیق‌تر آب درون پارچه و نیز زدودن چربی‌ها و لکه‌ها از مواد شوینده مخصوص ماشین لباسشویی استفاده می‌شود.

بیش تر ماشین‌های لباسشویی خودکار هستند و با یک فرایند الکترونیکی کنترل می‌شوند. با استفاده از دکمه اتوماتیک برنامه‌ای برای ماشین تنظیم می‌شود تا بر همان مبنا لباس‌ها را با استفاده از آب گرم یا آب خنک یا ولرم تمیز کند کارهای اصلی ماشین‌های لباسشویی عبارتند از ترکیب آب سرد و گرم تا سطح دلخواه، تنظیم مدت زمان شستشو، آب‌کشی لباس‌ها و خشک کردن محدود آب لباس‌ها از طریق چرخاندن سریع آنها که برخی از ماشین‌های لباسشویی لباس‌های شسته شده را تا ۱۰۰٪ خشک می‌کنند.

انواع ماشین‌لباس‌شویی

رایج‌ترین گونه‌های ماشین لباس‌شویی خانگی عبارتند از:

1-ماشین‌های لباس‌شویی سطلی که تنها دارای یک مخزن برای شستشوی لباس‌ها هستند.

2-ماشین‌های لباس‌شویی دوقلو (نیمه‌اتوماتیک دومخزنه) که دارای دو مخزن، یکی برای شستشو و دیگری برای آب‌گیری و خشک‌کردن، هستند.

3-ماشین‌لباس‌شویی تمام اتوماتیک که درب مخزن آن‌ها ممکن است در جلو یا بالای ماشین باشد و پس از قرار دادن لباس و تعیین برنامه، کلیهٔ مراحل آب‌گیری، شستشو، آب‌کشی و خشک‌کردن به صورت خودکار مطابق برنامه انجام می‌شود.

اجزای درونی یک ماشین لباس‌شویی

موتور ماشین‌های سطلی ممکن است از نوع قطب‌چاکدار یا خازنی باشد که از موتور قطب‌چاکدار تنها در حالتی استفاده می‌شود که موتور به صورت مستقیم بدون تسمه به دیگ وصل است و جهت چرخش آن قابل تغییر نیست.چپ‌گرد و راست‌گرد ندارد.برخی از ماشین‌های لباس‌شویی سطلی دارای المنتی برای گرم‌کردن آب نیز هستند، اما ماشین‌های لباس‌شویی دوقلو به علت اینکه معمولاً دارای دیگ پلاستیکی‌اند در آن‌ها از المنت گرم‌کن استفاده نمی‌شود. عمل خشک‌کردن در ماشین‌های دوقلو معمولاً به وسیلهٔ نیروی گریز از مرکز انجام می‌شود و دارای یک موتور جدا برای مخزن خشک‌کن هستند. موتورهای ماشین دوقلو هر دو از نوع موتورهای القایی آسنکرون تکفاز هستند و در برخی از آن‌ها یک موتور القایی قطب‌چاکدار برای پمپ الکتریکی استفاده می‌شود. موتور شستشوی ماشین‌های دوقلو با تسمه به دیگ وصل می‌شود و می‌تواند لباس‌ها را در دو جهت بچرخاند که به تمیزتر شدن آن‌ها کمک می‌کند، اما موتور خشک‌کن به صورت مستقیم به مخزن خشک‌کن اتصال می‌یابد و به همین علت سرعت این قسمت بسیار بالاست و برای جلوگیری از خطرهای احتمالی یک ترمز مکانیکی که با میکروسوییچ فعال می‌شود در آن‌ها تعبیه شده‌است که با بازشدن در مخزن، موتور را خاموش و ترمز مکانیکی را فعال می‌کند.[۵] در ماشین‌های دوقولو با استفاده از دو تایمر برنامهٔ تغییرجهت ماشین را تعیین می‌کنند، به این صورت که اگر تایمر ۱ فعال باشد، ماشین مدت‌زمان چرخش ماشین در هر جهت بیشتر خواهد بود (مثلاً ۳۰ ثانیه چپ، ۴ ثانیه توقف، ۳۰ ثانیه راست، ۴ ثانیه توقف) اما اگر تایمر ۲ فعال باشد مدت زمان چرخش ماشین در هر جهت کمتر می‌شود (مثلاُ ۵ ثانیه چپ، ۷ ثانیه توقف، ۵ ثانیه راست، ۷ ثانیه توقف دور آرام ماشین برای لباس‌های ظریف در نظر گرفته شده‌است.

موتور

موتور ماشین‌های لباسشویی رایج عموماً آسنکرون، موتور دی‌سی یا اونیورسال است. موتورهای آسنکرون ممکن است دو سرعته و دارای دو سیم‌پیچ اصلی و فرعی باشند و برای راه‌اندازی نیاز به خازن راه‌انداز داشته باشند. در برخی از انواع ممکن است از موتورهای دی‌سی بدون زغال (روتور با آهن‌ربای دائمی) استفاده شود. در صورت استفاده از موتورهای اونیورسال امکان کنترل سرعت با استفاده از کنترل ولتاژ وجود خواهد داشت. به علت وجود همین مزیت (امکان کنترل دور آسان با کمک بردهای الکترونیکی)، در ماشین‌های لباس‌شویی اتوماتیک جدید از موتورهای یونیورسال بیشتر از موتورهای القایی استفاده می‌شود. این موتورها دارای سرعت‌های بالا در حدود ۴۰۰۰ تا ۱۶۰۰۰ دور در دقیقه هستند. مهمترین عیب موتورهای اونیورسال از ناحیه زغال آنهاست که به علت کوتاه‌شدن یا جمع‌شدن گرد و غبار بین زغال و کلکتور گیر مکانیکی رخ می‌دهد یا جرقه ایجاد می‌شود.

برای اندازه‌گیری سرعت، در انتهای آرمیچر موتورهای یونیورسال و گاهی در انتهای شفت موتورهای القایی یک تاکوژنراتور استفاده می‌شود. تاکوژنراتور به یک برد الکترونیکی متصل است که وظیفهٔ کنترل دور موتور را بر عهده دارد.

برای محافظت موتور در برابر اضافه‌بار از یک رلهٔ اورلود استفاده می‌کنند. برای در نظر گرفتن گرمای استاتور رله را به صورت سری روی سیم‌پیچ استاتور نصب می‌کنند.[۱۱] در سعضی از موتورهای شرکت ال جی از موتور بدون تسمه اسثفاده شده‌است که خیلی بهتر از موتورهای یونیورسال ابت وبر خلاف موتورهای قدیمی از زغال جاروسک و جارونگه دار استفاده نشده‌است و صدای خیلی کمی دارد. نسل جدید این موتورها به عنوان موتورهای بدون زغال یا BLDC امروزه توسط برخی از برندهای معروف دنیا به کار می‌رود از جمله شرکت شارپ که در بسیاری از لوازم خانگی خود از جمله ماشین لباسشویی از موتورهای (BLDC (Brushless DC Motor یا موتورهای بدون جاروبک (زغال) استفاده می‌کند. در این موتور به دلیل حذف زغال عمر موتور را تا ده سال گارانتی و از جهتی کیفیت شستشو در سطح بالایی حفظ می‌شود و صدای موتور هم به میزان بسیار زیادی کاهش می‌یابد. موتورهای BLDC به دلیل حذف جاروبک یا زغال موتور مانع از جرقه زدن موتور می‌گردند. وجود این زغال در موتورهای DC معمولی سبب مستهلک شدن و کاهش عمر موتور می‌گردد. ماشین لباسشویی شارپ با استفاده از موتور BLDC (اینورتر پیشرفته) کیفیت شستشو را تا حد بسیار زیادی بالا برده و از طرفی از انرژی کمی هم استفاده می‌کند.

موتور پمپ

در ماشین‌هایی که دارای پمپ تخلیه آب هستند، الکتروموتور پمپ می‌تواند از نوع موتور قطب چاکدار یا القایی با روتورِ آهن‌ربای دائم باشد.

جهت چرخش پمپ‌های قطب‌چاکدار ثابت است و به مکان و نحوهٔ قرارگرفتن حلقه‌های اتصال‌کوتاهشان بستگی دارد. باید توجه داشت که به علت وجود میدان نامتعادل مغناطیسی، این نوع موتورها گرمای بیشتری تولید می‌کنند و ممکن است نیاز به استفاده از یک رلهٔ اضافه‌بار برای حفاظت استاتور وجود داشته باشد.

موتور پمپ‌های القایی با روتور آهن‌ربای دائم می‌توانند در دو جهت گردش کنند. از این خاصیت برای زمان‌هایی که موتور بر اثر وجود مانع گیر کند می‌توان استفاده کرد.

هیدوراستات

هیدرواستات‌ها سطح آب داخل ماشین را واپایی می‌کند و قابل تنظیم هستند. برخی از هیدورستات‌ها برپایهٔ فشار هوای داخل دیگ سطح آب را کنترل می‌کنند. هیدورستات به یک شیر برقی که ورود آب را کنترل می‌کند فرمان قطع و وصل می‌دهد.

خشک‌کن

در ماشین‌های تمام‌اتوماتیک در پایان مرحلهٔ آب‌کشی، از تهویه هوا یا یک سامانه کندانسوردار برای خشک‌کردن لباس‌ها استفاده می‌شود. در پایان آبگیری آبکش به صورت چپ و راست حرکت می‌کند و هوای گرم از بین آن‌ها گذرانده می‌شود. تهویه هوا با استفاده از فن و هیتر انجام می‌شود و برای بیرون‌راندن هوای مرطوب نیاز به یک لولهٔ تخلیهٔ هوای جداگانه خواهد بود. در مدل‌های کندانسوردار هوای مرطوب در داخل کندانسور سرد و رطوبت آن به مایع تبدیل و گرفته می‌شود. ساختمان یک کندانسور ساده می‌تواند از یک سطح یا دیوارهٔ آب‌پاش تشکیل‌شده باشد.

خشک‌کن خودش ممکن است دارای تایمر ثابت یا اتوماتیک باشید، در خشک‌کن‌های اتوماتیک میزان خشکی لباس‌ها توسط حسگرها اندازه‌گیری می‌شود و در زمان مناسب دستگاه خاموش می‌گردد.

برای چروک‌نشدن لباس‌ها، پیش از پایان مراحل، برای مدتی خشک‌کردن بدون حرارت انجام می‌شود. خشک‌کن‌های اتوماتیک با کنترل خودکار فرایند خشک‌کردن مانع مچاله‌شدن و درهم‌ریختگی لباس‌ها می‌شوند.

نگهداری

برای محافظت از ماشین رخت‌شویی و عمر بیشتر آن باید ماهی یکی دو بار روی قسمت‌هایی که احتمال زنگ زدگی می‌رود کمی وازلین بمالید برای پاک کردن داخل ماشین رختشویی در ماشین حدود ۱ لیتر (به‌حسب نوع ماشین و حجم آن) سرکه ریخته و ماشین را روشن کنید تا تمام مراحل شستشو را انجام دهد. سرکه موجب تمیز شدن لوله‌ها و داخل رخت‌شویی می‌شود.

فناوری چرخش دوگانه

در برخی ماشین‌های رخت‌شویی پروانه‌های جداگانه‌ای نصب شده که باعث ایجاد جریان تند آب در جهات گوناگون می‌شوند و این تأثیر شستشو را دو برابر می‌کند. به این نوع کارکرد، فناوری چرخش دوگانه گفته می‌شود. در این فناوری چرخش پروانه‌های درونی و بیرونی با سرعت‌های گوناگون باعث ایجاد جریانی گرداب‌مانند می‌شود که این جریان نیرومند تمیزی جامه‌ها را افزایش می‌دهد.

ماشین لباسشویی هوشمند

ماشین لباسشویی‌های هوشمند قابلیت شستشوی هوشمند و کنترل از راه دور را از طریق وای فای را دارند. با این امکان جدید به راحتی می‌توان از خارج از منزل و با تلفن همراه، دستور آغاز شستشو را داد و بر تمام مراحل شستشو نظارت کرد.

یکی دیگر از ویژگی‌های جالب در ماشین لباسشویی‌های هوشمند، برنامه شستشوی هوشمند یا Auto Optimal Wash است. با فعال شدن برنامه «بهترین شستشوی اتوماتیک»، ابتدا چهار حسگر، اطلاعات مربوط به البسه موجود در ماشین، شامل اندازه، میزان چرک و آلودگی، مقدار آب و مواد پاک کننده لازم را ارزیابی می‌کند. سپس بر اساس اطلاعات جمع‌آوری شده، مناسب‌ترین برنامه شستشو شامل دما، میزان آب، زمان، تعداد آبکشی و سرعت گردش به‌طور خودکار تعیین می‌شود. همچنین مخزن شوینده Auto Dispenser، به‌طور خودکار و به مقدار لازم، مواد پاک‌کننده و نرم‌کننده را در فرایند شستشو وارد می‌سازد و دیگر نیازی به پر کردن مخزن مواد شوینده برای هر بار شستشو نیست.

صفحه تمام لمسی و رنگی و برنامه‌های کاربردی مختلفی که روی آن نصب شده از جذابیت‌های ماشین لباسشویی هوشمند است. ضمن این که فناوری Eco bubble به حل مواد پاک کننده و ایجاد کف غلیظی که با سرعت بیشتر در پارچه نفوذ کند، کمک کرده و به خاطر نیاز کم‌تر به آب گرم، انرژی کمتری را در هر شستشو مصرف می‌کند.

میکروسویچ درب ماشین لباسشویی

این قطعه که تقریبا در تمامی ماشین لباسشویی های خودکار از آن استفاده می شود جنبه ایمنی را دارد و در زمان شروع به کار ماشین لباسشویی درب ماشین را قفل می کند و در انتهای برنامه در را باز می کند .

میکروسویچ ها در کل به سه گروه تقسیم می شود :

1 - ساده :

در این مدل ماشین لباسشویی های قدیمی استفاده می شود و قفل شدن در به صورت دستی بوده و دخالت تایمر یا برد برنامه در آن وجود ندارد اما به صورت مدام بسته بودن در چک می شود و در صورت باز شدن آن برنامه متوقف می گردد .

معایب این نوع از میکروسویچ ها در ایمنی پایین آن است چراکه در وسط برنامه که آب هم داخل ماشین است می توان در را باز کرد .

2 - حرارتی :

در این نوع مکانیزم قفل شدن به کمک حرارات تولید شده در سیم های مخصوص باعث قفل شدن در می شود عمل قفل شدن بلافاصله صورت می گیرد اما باز شدن آن دو تا سه دقیقه زمان می برد که این زمان برای سرد شدن المان مربوطه است .

در طول برنامه این قطعه اجازه باز کردن در را نمی دهد .

عیب بزرگ این نوع قطعات زمانی معلوم می شود که وسط برنامه برق ماشین قطع گردد . چون در این صورت باز در باز می شود .

3 - مگنتی :

در این نوع از میکروسویچ ها مکانیزم قفل شدن به کمک سیم پیچ و به صورت سیکل چرخشی صورت می پذیرد یعنی با هر بار فرمان برد الکترونیکی در باز یا بسته می شود .

مزییت این نوع در این است که بلافاصله بعد از اتمام کار لباسشویی در باز می شود . اگر هم در زمان شستشو برق قطع شود در باز نخواهد شد و در فقط با فرمان برد باز می شود .

البته برای مواقع اضطراری اهرم مخصوصی تعبیه شده که به کمک آن می توان در ماشین را باز نمود .

در صورتی که این قطعه کار خود را بدرستی انجام ندهد برد فرمان ارور خطا داده و برنامه شستشو را متوقف می کند .

بستگی به برند ماشین لباسشویی ارور ها متفاوت است مانند :

LE

E14

f08

چطور يک ماشين لباسشويي که دربش باز نمي شود را تعمير کنيم؟

اگر ماشين لباسشويي در خانه از کار بيافتد فاجعه است به همين خاطر است که ما اين پست تعميراتي را گذاشتيم تا به شما کمک کنيم مشکل لباسشوييتان و درب آن که باز نميشود را برطرف کنيد.شايد که خيلي دوست نداشته باشيد ماشين لباسشويي را تعمير کنيد ولي ميليونها نفر از مشتريان ما به ما گفته اند که واقعا آسان است. براي شروع،ما ليستي از بيشتر قطعاتي که باعث مي شود در باز شدن در ماشين لباسشويي اختلال پيدا کند را آورده ايم . شما مي توانيد از اين ليست استفاده کنيد تا ببينيد چه قسمتي نياز به تعمير دارد ، و بعد مدل دستگاهتان را جست و جو کنيد تا با شکل ظاهري هر قطعه در لباسشويي خودتان آشنا بشويد.

قفل در يا اتصال ماشين لباسشويي

قفل درب که اتصال دو در به هم ناميده مي شود ، يک مکانيسم ايمني استکه در ماشين لباسشويي هايي که دربشان اغلب از رو به رو باز مي شود و برخي مدلهاي لباسشويي که دربشان ازبالا باز مي شود به کار مي رود ، که مانع از باز شدن در و چفت در هنگامي که ماشين دارد کار مي کند مي شود .اين سيستم از يک زبانه سوار شده روي در و يک مکانيسم قفل قرار گرفته در پشت پانل جلويي /درب يا بالاي لباسشويي تشکيل شده.مکانيسم قفل هم عموما از يکسري کليد و سلونئويد باز و بسته شدن تشکيل شده .وقتي برنامه شست و شو شروع بشود ، کنترل لباسشويي سلونئيد قفل را فعال مي کند تا مانع از اين بشود که در ماشين لباسشويي باز بماند .درانتهاي چرخه شست و شو هم اين کنترل سلنوئيد باز شدن قفل را فعال مي کند . معمولاحدود 1 تا 2 دقيقه براي فعال شدن و غير فعال شدن آن طول مي کشد.اگر دروچفت در بعد از برنامه شست و شو باز نشد ، آن وقت مکانيسم قفل شدن آن خراب است . خلاصي آن عموما از زير قفل در قابل دسترسي است ،و در برخي مدل ها از داخل مخزن شوينده

برخي مدلهاي لباسشويي صفحه نمايش ديجيتالي دارند که کد خطا راوقتي در باز نمي شود نشان مي دهد . به محض اينکه در را باز کرديد مي توانيد به ساختار قفل در دسترسي يابيد و آن را عيب يابي کنيد . در ماشين لباسشويي هايي که دربشان از رو به رو باز مي شود ، يا بايد صفحه بالايي يا پنل جلويي را باز کنيد تا به مونتاژ قفل دسترسي يابيد. شايد اين مشکل به خاطر داغ شدن بيش از حد سلونئيد باشد . شما مي توانيد کليد هاي قفل در و سلنئويد ها را با مولتي متر چک کنيد و هر کدام که خراب است جايگزين نماييد..در ماشين لباسشويي هايي که دربشان از بالا باز مي شود ، صفحه اصلي بالايي را برداريد تا به مکانيسم قفل دسترسي يابيد .

قلاب و زبانه و لولا درب لباسشويي

به لولا درقلاب و زبانه هم مي گويند ، يک جزئي از مکانيزم ايمني استکه در ماشين لباسشوييهايي که دربشان از رو به رو باز مي شود نصبشده يا براي فعال کردن کليد درب در ماشين لباسشويي هايي که دربشان از بالا باز مي شود بهکار مي رود .در ماشين لباسشويي هايي که دربشان از رو به رو باز مي شودذ ، زبانه در براي تشکيلات قفل شدن درب به کار مي رود . اگر اين زبانه آسيب ببيند ، ممکن نتواند درب رابه خوبي قفل کند يا ممکن است در پايان برنامه شست و شو نتواند درب را باز کند.معمولا اين زبانه در از يک پلاستيک سفتساخته شدهو ممکن است حتي در استفاده عادي هم بشکند ، يا اگر کسي در رو با فشارباز کند بشکند . معمولا هم به در با دو تا پيچ وصل شده و راحت قابل تعويض است.اگرميبينيد اين زبانه هر نوع تغيير شکلي دارد يا از جايش در رفته است، بايد عوضش کنيد .

دستگيره و پين

در ماشين لباسشويي هاي استانداردي که دربشان از بالا بازمي شود ،دو تا لولا است که سرپوش را به قسمت بالايي وصل ميکند، اين لولا ها مي تواند از پلاستيک يا فلز ساخته شده باشد ، و ممکن است در اثر استفاده عادي هم پوسيدگي و سايش در آن رخ بدهد. اگر شما هنگام بازکردن سرپوش مشکلي داريد ، مشکل از لولاي آن است . حفره وپين لولا را نگاه کنيد تا ببينيد سايش يا آسيبيب نديده باشد و اگر لازم بود تعويضش کنيد.براي دستيابي به لولايي که به بالا وصل شده لازم است که صفحه اصلي بالايي را برداريد .با برداشتن صفحه بالايي مدارهاي الکتريکي که برق درونشان است وجود دارد پس حتما دستگاه را از برق بيرون کشيده باشيد.

اجزاي ماشين لباسشويى اتوماتيک

به ماشينى گفته مي شود که بعد از قرار دادن لباسها در داخل آن و ريختن پودر و تنظيم برنامه و راه اندازى، ديگر نيازى به حضور فرد نباشد. زيرا ماشين بطور خودکار لباسها را مي شويد و خشک شده تحويل مي دهد.

ماشينهاى لباسشويى اتوماتيک را مي توان از نظرشکل ظاهرى، به دو گروه تقسيم بندى کرد:

الف: ماشين هاي لباسشويي اتوماتيک در از جلو ( با محور افقي )

ب: ماشين هاي لباسشويي اتوماتيک در از بالا ( با محور عمودي )

ماشين هاي لباسشويي اتوماتيک را مي توان از نظر نوع عملکرد و ساختار داخلي، به دو گروه تقسيم بندي کرد:

الف: ماشين هاي لباسشويي اتوماتيک

ب: ماشين هاي لباس شويي تمام اتوماتيک با خشک کن( داراي سيستم حرارتي با سيستم با دور بسيار بالا )

آشنايي با قطعات مکانيکي ماشين لباسشويي اتوماتيک

اجزاي ماشين لباسشويى شامل قسمتهاى مکانيکى و الکتريکى مي باشد که عبارتند از:

قسمت هاي مکانيکى:

بدنه لباسشويى

ديگ

آبکش

بلبرينگ

کاسه نمد

پولى بزرگ ( فلکه )

پولى کوچک

تسمه

وزنه ها يا لنگر ها

لاستيک دور در

انواع لرزه گير( کمک فنر و فنر )

در، دستگيره و ضامن در

محفظه جا پودرى

شيلنگ ورودى

شيلنگ تخليه

انواع فيلتر و آب بندى آنها

خرطومى ديگ به فيلتر

خرطومى ديگ به زير جاپودرى

لولاى در

بدنه لباسشويي

طبق تصوير زير جنس بدنه ماشين لباسشويي اتوماتيک، از نوعي فلز مقاوم مي باشد. به منظور افزايش مقاومت در برابر اکسيد شدگى و نيز جلوگيرى از برق گرفتگى، پس از شستشوى ورق و اضافه نمودن مواد ضد زنگ، در کوره مخصوصى تا دماى ??? درجه سانتيگراد حرارت داده مي شود. سپس به وسيله دستگاه الکترواستاتيک بطور يکنواخت رنگ آميزى مي گردد. وظيفه بدنه، نگهدارى و محافظت از قسمت هاى الکتريکى و مکانيکى ماشين لباسشويى مي باشد.

آشنايي با قطعات مکانيکي ماشين لباسشويي اتوماتيک

ديگ

جنس ديگ معمولاً از استيل، ورق گالوانيزه و يا ورق سياه لعاب کارى شده است تا در برابر زنگ زدگى مصون بماند. در ماشين هاى جديد از پلاستيک مقاوم براى ساختن ديگ استفاده مي شود. وظيفه ديگ، نگهدارى آب مي باشد و هم چنين بعضى قطعات ماشين لباسشويى در بدنه آن تعبيه شده اند که عبارتند از:

ترموستات

هيتر

مجراى ورودى آب و مواد شوينده

مجراى ترموستات

مجراى خروجى آب کثيف به طرف پمپ تخليه

آشنايي با قطعات مکانيکي ماشين لباسشويي اتوماتيک

آبکش

طبق تصوير زير آبکش، استوانه اي است که لباس ها در داخل آن ريخته مي شوند و داراي حرکت دوراني است. در داخل آبکش، برآمدگي هايى وجود دارد که براي جلوگيرى از سرخوردن لباس ها در هنگام چرخيدن و هم چنين متلاطم کردن آب به کار مي روند و در نتيجه لباسها بطور کامل با آب و مواد شوينده تماس پيدا مي کنند.

آبکش لباسشويى هاى در از جلو، از دو قسمت تشکيل شده است:

الف- بدنه آبکش

ب- شفت و سه نظام

بدنه آبکش : بدنه آبکش داراى سوراخهاى متعددى است که آب از طريق اين سوراخها از ديگ وارد آبکش مي شود.

شفت و سه نظام : در تصوير زير شفت و سه نظام نشان داده شده است. جنس شفت از فولاد ضد زنگ مي باشد که کاسه نمد، بلبرينگها و پولى بزرگ بر روى آن قرار مي گيرند. سه نظام نيز قطعه اى از جنس آلومينيوم تقويت شده مي باشد که شفت در مرکز آن پرس شده و با سوراخهايى که در سربازوهاى خود دارد، به وسيله پرچ يا پيچ و مهره بلند به آبکش بسته مي شود.

انواع واشر هاي آب بندي لباسشويي

براى آب بندى قسمت هايى از لباسشويى، از واشرهاى آب بندى که معمولا جنس آنها از لاستيک است استفاده مي شود.

کاربرد اين واشرها معمولاً در قسمتهاى زير مي باشد:

الف: واشر آب بندى المنت ( هيتر )

ب : واشر آب بندى ترموستات گازى ( قابل تنظيم )

ج : واشر آب بندى ترموستات غيرقابل تنظيم

چ: واشر آب بندى پمپ آب

ح: واشر آب بندى فيلتر

د: واشر آب بندى شيلنگ ورودى آب

کاسه نمد

طبق تصوير زير نوع و اندازه کاسه نمد در ماشين هاي مختلف متفاوت است که براى خواندن آنها بايد از سمت چپ شروع کنيم. واحد آنها ميليمتر است.

خرابى کاسه نمد باعث نفوذ آب و رطوبت به بلبرينگ هاى ديگ و پمپ آب شده و به آنها آسيب کلى مى رساند. به همين دليل هنگام تعمير اساسى ديگ، بهتر است کاسه نمد نيز تعويض شود.

پولي بزرگ ( فلکه )

وظيفه پولي بزرگ ( فلکه ) حرکت دوراني آبکش است و داراى شکلهاى مختلفى مي باشد و روى محور آبکش بسته مي شود.

آشنايي با قطعات مکانيکي ماشين لباسشويي اتوماتيک

پولي کوچک

پولي که روي محور الکتروموتور قرار دارد و در واقع اختلاف قطر دو پولى بزرگ و کوچک، سبب کم يا زياد شدن سرعت آبکش مي گردد. به عبارت ديگر در صورت ثابت ماندن پولى بزرگ، هرچقدر قطر پولى موتور بيشتر باشد، سرعت آبکش نيز بيشتر خواهد شد. هم چنين هماهنگى تنظيم دور انتقالى از موتور به آبکش، به وسيله تسمه و پولى موتور انجام مي گيرد.

تسمه

تسمهکه وظيفه انتقال نيروي موتور را از پولي کوچک به پولى بزرگ به عهده دارد. براى جلوگيرى از تلفات نيرو و خرابى تسمه، بايد پولى کوچک و بزرگ در يک راستا باشند. آسيب ديدگى تسمه مي تواند صداى ماشين را به هنگام کار افزايش دهد. شل بودن بيش از حد تسمه، انرژى موتور را تلف مي کند. اگر تسمه بيش از اندازه سفت بسته شود، به موتور آسيب مى رساند و احتمال شکستن فلکه بزرگ نيز وجود دارد. هنگام تعويض تسمه، مشخصات فنى آن مانند طول و پهنا بايد مد نظر قرار گيرد. تسمه ها به صورت ذوزنقه اى و شياردار وجود دارند.

انواع تسمه از نظر شکل سطح مقطع :

الف) تسمه با مقطع ذورنقه

ب) تسمه با مقطع ذوزنقه دندانه دار

ج) تسمه شيار دار

انواع تسمه از نظر اندازه عرض و ضخامت: ( M- 9.5- E- D- B- A ) اندازه اين تسمه ها به ترتيب از چپ به راست، کوچک مي شود. در ماشين هاي لباسشويي، از تسمه هاي کلاس A- 9.5- M استفاده مي شود.

واحدهاى اندازه گيرى تسمه : براى اندازه گيرى تسمه، از واحدهاى ميليمتر يا اينچ استفاده مي شود.

توجه

در تسمه هاى ميليمترى، قطر خارجى و در تسمه هاى اينچى، قطر داخلى ملاک اندازه گيرى است.

نحوه تبديل اندازه تسمه از ميلى مترى به اينچى : براى تبديل اندازه تسمه از ميلى متر به اينچ، بايد عدد ?? را از اندازه تسمه ميليمترى کم کنيد و سپس عدد حاصل را بر ?? تقسيم کنيد.

انواع وزنه ها يا لنگرها

وزنه هاي مختلفی که جهت تعادل لرزش هاي ديگ مخصوصاً در موقع حرکت موتور با دور زياد جهت خشک کردن لباس به کار مي روند. جنس وزنه ها مي تواند بتن سنگين، چدن و يا وزنه هايى با روکش پلاستيکى باشد. اين وزنه ها مي توانند در بالا، زير، جلو ويا عقب ديگ قرار گيرند. وزنه هاي سيماني داراي وزني بين ??? تا ?? کيلوگرم مي باشند.

انواع لرزه گير ( کمک فنر ) و فنر

به منظور نگهدارى ديگ از فنر و براى ايجاد تعادل ديگ، از انواع لرزه گير استفاده مي شود. لرزه گيرها داراى انواع مختلفى مي باشند که عبارتند از: الف: لرزه گير فنرى ب: لرزه گير روغنى ج: لرزه گير اصطکاکى ( هوايى ) د: لرزه گير اصطکاکى ( کفشکى ) معمولا براى نگهدارى ديگ در داخل بدنه، از دو تا چهار فنر استفاده مي شود که در تصوير زير ديده مي شوند.

به منظور ايجاد تعادل ديگ در داخل بدنه، از دو لرزه گير ( کمک فنر ) استفاده مي شود تا حرکت آن را در جهت هاى مختلف، محدود کنند و در قسمت پايين بدنه ماشين، بين ديگ و شاسي قرار مي گيرند که در تصاوير زير ديده مي شوند.

ماشين هايي که براي نگهداري ديگ از فنر قلاب دار استفاده نمي شوند، از سه لرزه گير فنري و يک لرزه گير اصطکاکي يا يک لرزه گير روغني استفاده مي شود.

انواع دستگيره و ضامن در

در ماشين هاى لباسشويى از دستگيره هاى مختلفى استفاده مي شود که عبارتند از:

الف: دستگيره و ميکروسوئيچ معمولى بدون قفل

ب: دستگيره با قفل مکانيکى ( قفل کودک ) و ميکروسوئيچ معمولى بدون قفل

ج: دستگيره بدون قفل مکانيکى و ميکروسوئيچ قفل شونده ( قفل کودک )

د: باز شدن در ماشين توسط دکمه به همراه ميکروسوئيچ قفل شونده ( قفل کودک )

توجه

مقدار پودر قسمت شستشوى مقدماتى، بايد نصف پودرى باشد که در قسمت شستشوى اصلى ريخته مي شود.

شيلنگ ورودي آب

شيلنگ ورودي به ماشين نشان داده شده است. به وسيله اين شيلنگ آب شهر به شير الکتريکى مى رسد. در دو طرف شيلنگ ورودى، از سر شيلنگ و واشر مخصوص استفاده مي شود. بعضى از لباسشويي ها داراى دو شيلنگ ورودى آب گرم ( قرمز رنگ ) و آب سرد ( آبى رنگ ) هستند و بعضى ديگر فقط داراى يک شيلنگ ورودى آب سرد مي باشند.

شيلنگ تخليه

انواع فيلتر ها و آب بندي آنها طبق تصاوير زير فيلتر ماشين لباسشويي از نوع مکانيکي است و محل تجمع کرک، پشم و ذرات خارجى مانند سوزن، سنجاق، دکمه و سکه مي باشد. لوله هواى هيدروستات، معمولا به قسمتى از فيلتر يا بدنه ديگ وصل مي شود. بهتر است فيلتر را پس از چند بار شستشو، بيرون آورده و بشوييد.

انواع فيلترها در لباسشويي هاى مختلف عبارتند از:

الف: در ماشين هاى لباسشويى در از جلو، فقط از يک فيلتر در پمپ تخليه استفاده مي شود که در ماشين هاى مختلف، داراى شکل هاى گوناگونى مي باشد. در ضمن بعضى از لباسشويي ها فاقد فيلتر هستند.

ب: طبق شکل زير در نمونه ماشين هاي لباسشويي در از بالا با پروانه بلند، داراى يک فيلتر پُرزگير سبدى شکل مي باشند که روى پروانه بلند قرار مى گيرد و همراه با پروانه حرکت مي کند

ج: ماشين هاى لباسشويى در از بالا با پروانه کوتاه، داراى يک تا سه فيلتر تورى کيسه اى شکل مي باشند و در کناره هاى ديگ قرار دارد.

خرطومي ديگ به فيلتر

خرطومي ديگ به فيلترکه آب کثيف را از ديگ به فيلتر پمپ منتقل مي کند و در قسمت زيرين مخزن قرار دارد. ساختار مخصوص خرطومى سبب مي شود که لرزش ناشى از ديگ، باعث بريدگى خرطومى نشود.

خرطومى ديگ به زير جاپودرى

خرطومي ديگ به زير جاپودري که براي هدايت مخلوط آب و پودر از جاپودري به درون ديگ به کار مي رود.

خدمات تعمیر ماشین لباسشویی جنرال الکتریک

فن آوری های نو آورانه و عملکرد راحت : ماشین لباسشویی جنرال الکتریک حرفه ای برای تمیز کردن کامل و مراقبت کارآمد از لباس های شما، به طور هر روزه و فارغ از اینکه آیا لکه هایی که می خواهید حذف کنید بزرگ یا کوچک هستند و یا اینکه لباس های شستشو برای یک خانوار یک نفره یا یک خانواده بزرگ است.

آیا ماشین لباسشویی جنرال الکتریک شما نیاز به تعمیر دارد؟ آیا شما به دنبال لوازم جانبی، مراقبت و تمیز کردن محصولات یا قطعات یدکی هستید؟ خدمات مشتری جنرال الکتریک برای شما وجود دارد که پاسخگوی سؤالات شما درباره قطعات شستشو و قطعات یدکی ماشین لباسشویی را به صورت تلفنی هستند. سرویس مشتریان جنرال الکتریک همچنین می تواند شما را در محل بازدید کند.

تعمیر ماشین لباسشویی جنرال ااکتریک به طور مستقیم توسط تولید کننده. سریع و حرفه ای مهم نیست که آیا شما به دنبال لوازم یدکی برای ماشین لباسشویی جنرال الکتریک خود هستید یا نیاز به تعمیر آن دارید، خدمات مشتریان جنرال الکتریک در خدمت شماست.

هیچ کس ماشین لباسشویی خود را بهتر از کارکنان خدمات مشتری جنرال الکتریک نمی شناسد که با تجربه و تخصص خود مشکلات فنی آن را حل می کنند، به عنوان مثال دستگاه شستشو نمی کند یا آب را پمپ نمی کند، یا اینکه درب را نمی توان باز کرد، یا دستگاه روشن نمی شود.تعمیر ماشین لباسشویی شما با ماست.

در تمامی مناطق تهران نمایندگی تعمیر یخچال جنرال الکتریک، نمایندگی تعمیر ساید بای ساید جنرال الکتریک، نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی جنرال الکتریک و نمایندگی تعمیر ماشین ظرفشویی جنرال الکتریک را دارا می باشیم.

تعمیر ماشین لباسشویی سامسونگ

تعمیر ماشین لباسشویی سامسونگ تخصص میخواهد و برای حفظ طول عمر آن باید از قطعات فاریک و تعمیرگاه مجاز ماشین لباسشویی سامسونگ استفاده نمایید ، امروزه با پیشرفت تکنولوژی چنانچه تعمیرکار به روز نباشد برای خدمات به مشکل بر میخورد ، لازم است بدانید در آی.پی امداد برای تعمیر ماشین لباسشویی سامسونگ تعمیرکاران مربوطه به روز بوده و از تکنولوژی غافل نمیباشد . در ادامه شما را با تکنولوژی ماشین لباسشویی سامسونگ آشنا خواهیم کرد .

لباسشویی های اتوماتیک سامسونگ دارای موتور اینورتر که به صورت هوشمند انرژی مصرفی دستگاه را کاهش میدهد که در نتیجه هم در هزینه ها صرفه جویی میشود و هم عمر دستگاه را طولانی تر میکند.همچنین اینورتر امكان تغییر جهت حركت موتور، داشتن حفاظت در برابر اضافه بار، امكان كار موتور در شرایطی كه ولتاژ ورودی متغیر است، امكان كنترل از راه دور و ایجاد سرعت بیشتر از سرعت نامی موتور را فراهم میکند.اینورتر به صورت هوشمند میزان بار وارده به موتور را تشخیص میدهد و متناسب با همان بار، به موتور جریان می دهد.

همچنین در جدیدترین طراحی لباسشوی های سامسونگ امکان کنترل دستگاه از طریق اینترنت wireless نیز فراهم شده است.از دیگر ویژگی های مهم لباسشویی های سامسونگ امکان به روزرسانی برنامه های لباسشویی است.

مهم ترین ویژگی این ماشین لباسشویی ها سنسورهای مختلف آن است که میتوان به سنسور وزن لباس ، تشخیص میزان مصرف آب ، سنجش کثیفی و تشخیص میزان استفاده از مواد شوینده اشاره کرد که در صورت کثیفی لباس دوباره مواد شوینده اضافه میشود .

سرویس و نگهداری ماشین لباسشویی سامسونگ

• ماشین لباسشویی سامسونگ باید در مکان خود به طور صحیح تراز باشد ، برای تراز کردن از پیچهای زیر ماشین استفاده کنید.

• در مکانی که در معرض مستقیم اشعه آفتاب یا بارندگی یا سرما هست ، ماشین لباسشویی سامسونگ خود را نصب نفرمایید.

• لبایسشویی شما از سطح دیوار بیش از 5 سانتی متر باید فاصله داشته باشد .

• در هنگام کار ولوم تایمر ماشین لباسشویی سامسونگ را تغییر ندهید .

• هنگام تغییر برنامه ابتدا ماشین لباسشویی سامسونگ خود را خاموش و سپس اقدام به تغییرات نمایید .

• هنگامی که ماشین لباسشویی سامسونگ شما خاموش است ، فلکه شیر تغذیه آب را ببندید .

• بعد از شستشو ، آب باقیمانده لاستیک دور در ماشین لباسشویی سامسونگ را تخلیه و سپس آن را توسط پارچه نرم خشک نمایید .

• هر چند وقت یکبار مطمئن شوید که لوله تخلیه یا شیلنگ خروجی وصل بوده و مسیر خروج آب مسدود نباشد .

• بعد از هر شستشو در ماشین را باز بگذارید تا هوا داخل ماشین گردش نموده و رطوبت آن از بین برود .

• هر چند وقت یکبار بدون ریختن لباس در ماشین برنامه کامل شستشو را با استفاده از یک ماده حلال کلسیم انجام دهید. تا رسوبات ماشین پاک شود .

• محفظه جا پودری را هر چند وقت یکبار تمیز نمایید .

• برای دو شستشوی متوالی حداقل یکساعت فاصله قرار دهید .

• استفاده از لوله کشی با شیر مخلوط و تولید آب ولرم در ماشین لباسشویی ، برای کاهش مصرف برق بسیار مفید خواهد بود .

سرویس و نگهداری ماشین لباسشویی aeg

• ماشین لباسشویی aeg باید در مکان خود به طور صحیح تراز باشد ، برای تراز کردن از پیچهای زیر ماشین استفاده کنید.

• در مکانی که در معرض مستقیم اشعه آفتاب یا بارندگی یا سرما هست ، ماشین لباسشویی aeg خود را نصب نفرمایید .

• لبایسشویی شما از سطح دیوار بیش از 5 سانتی متر باید فاصله داشته باشد .

• در هنگام کار ولوم تایمر ماشین لباسشویی aeg را تغییر ندهید .

• هنگام تغییر برنامه ابتدا ماشین لباسشویی aeg خود را خاموش و سپس اقدام به تغییرات نمایید .

• هنگامی که ماشین لباسشویی aeg شما خاموش است ، فلکه شیر تغذیه آب را ببندید .

• بعد از شستشو ، آب باقیمانده لاستیک دور در ماشین لباسشویی aeg را تخلیه و سپس آن را توسط پارچه نرم خشک نمایید .

• هر چند وقت یکبار مطمئن شوید که لوله تخلیه یا شیلنگ خروجی وصل بوده و مسیر خروج آب مسدود نباشد .

• بعد از هر شستشو در ماشین را باز بگذارید تا هوا داخل ماشین گردش نموده و رطوبت آن از بین برود .

• هر چند وقت یکبار بدون ریختن لباس در ماشین برنامه کامل شستشو را با استفاده از یک ماده حلال کلسیم انجام دهید. تا رسوبات ماشین پاک شود .

• محفظه جا پودری را هر چند وقت یکبار تمیز نمایید .

• برای دو شستشوی متوالی حداقل یکساعت فاصله قرار دهید .

• استفاده از لوله کشی با شیر مخلوط و تولید آب ولرم در ماشین لباسشویی ، برای کاهش مصرف برق بسیار مفید خواهد بود .


بیشتر بخوانید   پیشنهاد میکنیم مطلب تعمیر لباسشویی آریستون را حتما مطالعه کنید.


شرایط نصب و راه اندازی ماشین لباسشویی دوو

• برای محافظت بهتر، از آنجا که ماشین لباسشویی دارای قطعات وزین و متحرک می باشد و ممکن است در هنگام حمل و نقل دچار آسیب شود. لذا قسمت های آن را به وسیله قطعاتی نظیر بست، میله و پیچ، ثابت می کنند. بنابراین در هنگام نصب و راه اندازی باید با توجه به دفترچه راهنمای ماشین این قطعات باز شده و آن ها را برای حمل و نقل راه دور در آینده، نگهداری کرد.

• در صورتی که ماشین لباسشویی دارای چهار چوب محافظ کف باشد، باید پیچ هاى آن را باز نموده و از ماشین جدا نمود. هم چنین پیچ هایى که به عنوان پیچ هاى تنظیم پایه در نظر گرفته شده، در محل خود بپیچید.

• ماشین لباسشویی باید کاملاً تراز قرار گیرد. برای این منظور، لیوان محتوی آب را روى ماشین قرار داده و از اطراف به سطح آب درون لیوان نگاه کنید. اگر ماشین در موقعیت تراز کامل نباشد، آب در سطحى نامتعادل قرار می گیرد. که با استفاده از پیچ هاى تنظیم زیر ماشین می توان آن را تراز نمود.

• لوله ورودی آب لباسشویی را پس از آب بندی، به شیر آب حدیده دار وصل کنید. ( معمولاً سه چهارم اینچ).

• لوله تخلیه آب ماشین را در ارتفاع تعیین شده توسط شرکت سازنده قرار دهید. اگر ارتفاع شیلنگ فاضلاب ماشین در حد گفته شده، رعایت نگردد. مثلاً بر روى زمین رها شود، همه آبى که وارد ماشین می شود بلافاصله از طریق شیلنگ خارج شده و عمل آبگیرى ماشین هرگز متوقف نمی شود. بنابراین لازم است شیلنگ خروجى قبل از قرارگیرى در فاضلاب داراى ارتفاعى در حدود ۶۰ سانتیمتر باشد.

• لوله تخلیه آب طوری قرار نگیرد که در اثر تابیدگی، مسیر خروجی آب مسدود شود.

• قبل از روشن کردن ماشین توجه نمایید که سیستم الکتریکی منزل ( پریز کنتور- فیوز و ... ) و سیستم آب منزل با جدول مشخصات فنی ارائه شده از طرف شرکت سازنده هماهنگی داشته باشد.

• اگر بست هایی که برای ثابت نگه داشتن قطعات ماشین در هنگام حمل و نقل به کار می روند، به دیگ بسته شده باشد، با روشن شدن ماشین، حرکت دیگ به بدنه منتقل شده و ماشین از جاى خود حرکت مى کند. این حرکت در دور تند ماشین ( زمان آبگیرى از لباس ) به وضوح دیده می شود. بنابراین لازم است قبل از راه اندازى ماشین با توجه به دفترچه راهنما، کلیه بست ها را باز نموده و با حرکت دادن دیگ به طرف پایین و بالا و هم چنین حرکت آن به طرف جلو و عقب از خلاص بودن آن مطمئن شویم. سپس آبکش را نیز با دست بچرخانیم تا از آزاد بودن پولی ها اطمینان حاصل نماییم.

• جهت چرخش اکثر ولوم تایمرهای ماشین لباسشویی، موافق حرکت عقربه های ساعت است. در بعضى از لباسشویی ها، به محض چرخش ولوم در جهت مخالف عقربه هاى ساعت، ولوم از محور باز شده و می توان مجدداً آن را به محور بست. متاسفانه در انواع دیگر، با وارد آمدن فشار به ولوم در جهت مخالف، معمولاً ولوم و گاهاً چرخ دنده هاى تایمر شدیداً آسیب مى بیند. جهت حفاظت تایمر در برابر این اشتباه، معمولاً سازندگان تایمرها با رسم یک فلش بر روى ولوم شکل صحیح چرخش تایمر را نشان مى دهند که توجه به آن الزامى است.

شرایط نصب ماشین لباسشویی داخل کابینت آشپزخانه

در صورت عدم قرار گیری ماشین لباسشویی در زیر کابینت آشپزخانه می توانید با تعویض رویه، آن را نصب نمایید. بدین منظور به روش زیر عمل کنید:

توجه:

براى انجام این کار تهیه یک عدد صفحه فلزى ( جایگزین رویه ) از خدمات پس از فروش الزامى می باشد.

• دو عدد پیچ رویه لباسشویى را پس از برداشتن درپوش هاى آن باز نمایید.

• - رویه ماشین لباسشویى را بردارید.

• بست هاى رویه را از جاى خود باز نمایید.

• توسط پیچ ها، صفحه فلزى را که قبلاً تهیه نموده اید جایگزین رویه ماشین لباسشویى کنید.

توجه:

می توانید جهت جلوگیرى از ایجاد صدا و لرزش از نوارهاى اسفنجى ( در قسمت تماس صفحه فلزى با کابینت ) استفاده نمایید.

طریقه اتصال ماشین لباسشویی به شیر آب :

طبق تصویر زیر شیلنگ اتصال به شیر آب ماشین لباسشویی در پشت آن قرار دارد. شیلنگ را به شیر آب وصل و مهره آن را محکم کنید و اطمینان حاصل نمایید که به طور صحیح و محکم متصل شده است.

• شیلنگ باید بین دیوار و فضاى پشت لباسشویى آزاد باشد به طورى که تحت فشار قرار نگرفته و یا بیش از حد کشیده نشده باشد.

• لوله فاضلاب داخل دیوار باید در فاصله ۵۰ تا ۷۰ سانتی مترى از کف تعبیه شده باشد. توجه کنید که شیلنگ خروجی حدود cm 15 بیشتر وارد لوله فاضلاب نشود.

• ماشین لباسشویى باید به پریزى وصل شود که داراى سیم ارت باشد. اگر بخواهید ماشین ظرفشویى را در داخل کابینت نصب کنید، دوشاخه برق آن بعد از نصب باید در دسترس باشد.

• طبق شکل زیر در ماشین های لباسشویی که دارای آب ورودی سرد و گرم می باشند، به ترتیب با رنگ آبی و قرمز مشخص می شوند و یا روی آنها به ترتیب کلمه های ( C ( Cool یا (H (Hot نوشته می شود.

شستن مخزن پس از نصب:

پس از نصب ماشین لباسشویى توصیه می شود جهت پاکسازى کامل مخزن، قبل از استفاده و هم چنین اطمینان از نصب صحیح ماشین، اتصالات و سیستم تخلیه، مراحل زیر را انجام دهید:

• انتخاب برنامه شستشوی معمولی در دمای ۶۰ درجه سانتی گراد بدون لباس، پودر و یا مواد شوینده.

• راه اندازی با فشار دادن دکمه راه اندازی/ توقف ( START/PAUSE )

سرویس و نگهداری ماشین لباسشویی:

• ماشین لباسشویی باید در مکان خود به طور صحیح تراز باشد، برای تراز کردن از پیچ های زیر ماشین استفاده کنید.

• از نصب ماشین در مکانى که به طور مستقیماً در معرض اشعه آفتاب یا بارندگی یا سرما باشد، خوددارى کنید.

• لباسشویی را طوری نصب کنید که از سطح دیوارش بیش از ۵ سانتی متر فاصله داشته باشد.

• زمانی که ماشین کار می کند و تایمر طبق برنامه زمان بندی شده خود عمل می کند، ولوم تایمر را تغییر ندهید زیرا پلاتین های جریان دار، ضمن قطع شدن، جرقه زده و در قسمت گردان کلید برنامه خال می اندازد.

• هنگام تغییر برنامه ماشین، ابتدا ماشین را خاموش و سپس اقدام به تغییر برنامه نمایید.

• هنگامى که ماشین خاموش است، فلکه شیر تغذیه آب را ببندید.

• بعد از شستشو، آب باقی مانده لاستیک دور در ماشین را تخلیه و سپس آن را توسط پارچه نرم خشک نمایید.

• سیم اتصال زمین لباسشویی را مطابق استاندارد وصل کنید.

• قبل از شروع کار ماشین، مطمئن شوید که دو شاخه آن به برق متصل بوده و هم چنین شیلنگ ورودى آب نیز به شیر آب وصل باشد. سپس از باز بودن شیر آب اطمینان حاصل کنید.

• هر چند وقت یک بار مطمئن شوید، لوله تخلیه یا شیلنگ خروجى وصل بوده و مسیر خروج آب مسدود نباشد.

• قبل از شروع کار ماشین، مطمئن شوید که در لباسشویى کاملاً بسته باشد.

• هنگام تعمیر لباسشویى و جهت آزمایش هیتر، نباید آن را بیش از چند ثانیه به برق وصل کرد.

• هنگام باز کردن شیر الکتریکى، اطمینان حاصل کنید که فلکه شیر آب تغذیه بسته است.

• بعد از هر شستشو، در ماشین را باز بگذارید تا هوا داخل ماشین گردش نموده و رطوبت آن از بین برود.

• هر چند وقت یک بار برنامه کامل شستشو را بدون ریختن لباس در ماشین با استفاده از یک ماده حلال کلسیم انجام دهید تا رسوبات ماشین پاک شود.

• هر چند وقت یک بار محفظه جاپودرى را درآورده و آن را تمیز نمایید.

• هر چند وقت یک بار فیلتر مکانیکى جلوى لباسشویى را باز کرده و کرک و قطعات کوچک را که از لبا س هاى شسته شده باقی مانده خارج کنید.

• براى دو شستشوى کامل متوالى، حداقل یک ساعت فاصله قرار دهید.

• استفاده از لوله کشى با شیر مخلوط و تولید آب ولرم در ماشین لباسشویى، براى کاهش مصرف برق بسیار مفید خواهد بود.

عیب یابی ماشین لباسشویی:

عیب یابی ماشین لباسشویی تخصص میخواهد ، اما به خواندن ادامه دهید تا چنانچه مشکل لباسشویی شما جزئی بود خودتان به تنهایی بتوانید رفع عیب نمایید ، سعی نموده ایم با اطلاعات کامل از عیب یابی لباسشویی برندهای مختلف مشکل شما عزیزان را برطرف نماییم .

آیا لباسها را خوب نمیشوید؟

عیب یابی : لباسشویی شما به خوبی آبگیری نمیکند.

2:آیا دیگ لباسشویی شما نمیچرخد؟

عیب یابی : تسمه ، کاسه نمد بلبرینگ ، دینام و یا اینگه خود دیگ مشکل دارد.

3: آیا ماشین لباسشویی شما روشن نمیشود؟

علت مرسوم : می تواند سیستم برق کشی خراب باشد ، برد دستگاه یا موتور دستگاه خراب باشد.

علتهای تکمیلی:

• پریز برق ندارد .

• به کمک ولت متر ، برق مربوط به پریز را بررسی نمایید .

• دوشاخه یا کابل معیوب شده و یا از پریزر برق خارج شده است .

• در حالیکه دو شاخه به پریز متصل است ، با رعایت کلیه موارد ایمنی ، رسیدن برق به پارازیت گیر را به وسیله ولت متر بررسی کنید . در غیر اینصورت دوشاخه یا کابل را تعویض کنید .

• برق از پارازیت گیر وارد مجموعه کلید نشده است .

• دوشاخه را از برق خارج کنید و به وسیله اهم متر ، قطع نبودن داخلی سیمها را بررسی نمایید .

• مجموعه کلید خراب است .

• قفل ایمنی در خراب است یا اتصالات آن قطع است یا در ماشین ، خوب بسته نشده است .

4:آیا لباسشویی شما آب را تخلیه نمیکند؟

علت مرسوم : قابل ذکر است در این موارد پمپ تخلیه دستگاه مشکل دارد همچنین توجه داشته باشید پمپ های مختلفی در بازار از لحاظ کیفیتی موجود می باشد.

علتهای تکمیلی

• احتمال دارد پروانه پمپ بر اثر پیچیدن نخ و کرک ، گیر کرده است

• فیلتر پمپ یا شیلنگ تخلیه مسدود است

• الکتروپمپ خراب است

• پمپ تخلیه خراب است و نیاز به تعمیر دارد

5: لباسشویی شما برق میدهد؟

علت مرسوم : علت اتصال بدنه میتواند ارت باشد ، موتور سوخته باشد اتصال بدنه بدهد و یا اینکه سیستم برقکشی اتصال دارد.

علت تکمیلی

• یکی از قطعات الکتریکی مانند خازن پارازیت گیر دارای نشت برق است .

• سیم کشی خراب است .

• سیم ارت به دستگاه وصل نیست .

• لولای در شکسته است .

• در ماشین لباسشویی ، از قسمت لولا تنظیم نیست .

6:آیا کلید یا کلیدهای لباسشویی شما کار نمیکند؟

عیب یابی: با توجه به نوع لباسشویی که تایمر یا برد داشته باشد ، نیاز به تعمیر دارد.

7:آیا لباسشویی شما در حین کار صدا میدهد و تکان می خورد؟

علت مرسوم : از کمک لباسشویی یا کاسه نمد سه نظام لباسشویی یا اینکه وزنه تعادل و یا پایه های لباسشویی تراز نمی باشد.

علت تکمیلی

• لباسها داخل آبکش یکنواخت توزیع نشده اند .

• پیچ های حمل و نقل باز نشده است .

• بست پیچ های حمل و نقل شل شده است .

• بلبرینگ ها خراب هستند .

• سه نظام آبکش شکسته است .

• تسمه خراب است .

• المنت یا نگهدارنده المنت در جای خود قرار نگرفته است .

• تعادل منبع به علت یکنواخت نبودن فنرهای آویز به هم خورده است .

• لاستیک لرزه گیر داخل کمک فنر پوسیده شده و یا از جای خود خارج شده است .

• پیچ پولی یا پیچهای وزنه تعادل بالا و پایین ، شل شده است .

• تسمه یا پولی با سیمهای رابط درگیر شده است .

• شیلنگ تخلیه به بدنه برخورد میکند .

• جسم خارجی داخل آبکش وجود دارد .

• ماشین لباسشویی تراز نیست .

8: آیا درب لباسشویی شما بسته نمیشود؟

عیب یابی : علت قفل یا میکروسوییچ دستگاه می باشد .

9:آیا درب لباسشویی شما قفل شده و باز نمیشود ؟

عیب یابی: علت قفل یا میکروسوییچ دستگاه می باشد .

قابل ذکر است میکروسوییچ با کیفیت و قیمتهای مختلف در بازار موجود می باشد.

10 : آیا ماشین لباسشویی شما آبگیری نمیکند ؟

عیب یابی

• ابتدا با نقشه سیم کشی ، سر سیمها را بررسی کنید .

• احتمال دارد شیر آب بسته باشد .

• احتمال دارد آب شهر قطع باشد .

• شیلنگ ورودی آب مسدود است یا پیچ خوردگی دارد .

• شیر برقی خراب است .

• شیر برقی را مستقیم به برق 220 ولت وصل کنید . اگر ماشین با اتصال برق به شیربرقی ، بازهم آبگیری را آغاز نکرد ، شیربرقی را تعویض نمایید .

• هیدروستات خراب است ( یا دمیدن هوا داخل شیلنگ هیدروستات ، باید صدای قطع و وصل کنتاکت ها از داخل آن شنیده شود )

11: آیا ماشین لباسشویی شما عمل آبگیری را به اتمام رسانده ، اما عملیات بعدی را انجام نمیدهد ؟

عیب یابی

• ابتدا با استفاده از نقشه سیم کشی ، سر سیمها را بررسی نمایید .

• موتور تایمر سوخته است .

• تایمر را از مجموعه سیمکشی جدا کنید و کنتاکتهای موتور تایمر را مستقیم به برق 220 ولت وصل کنید . با چرخش یک دور کامل محور تایمر به دور خود ، موتور تایمر سالم است .

• خازن راه انداز خراب است ( در مدلهایی که دارای موتور القایی هستند ) .

• سوکت موتور از محل خود بیرون آمده است .

• موتور سوخته است .

• آزمایش مستقیم موتور الزامی است .

• سیمهای رابط بین موتور و تایمر ، جا به جا و یا قطع شده است .

• برق شهر دارای نوسان است .

• برد تنظیم دور خراب است .

• سوکت یا برد تنظیم دور ، اتصال ندارد .

• تسمه یا پولی از محل خود خارج شده است .

12 : آیا ماشین لباسشویی شما در حال کار آب بیرون میریزد ( نشتی آب دارد ؟) ؟

عیب یابی

• شیلنگ ورودی یا تخلیه پاره شده است .

• خرطومی های جاپودری به دیگ یا دیگ به پمپ آب پاره شده است .

• لاستیک دور در ، از محل نصب خود خارج و یا پاره شده است .

• بست در دیگ شل شده است .

• لاستیک آب بندی در دیگ ، دارای پیچ خوردگی بوده و یا از محل خود خارج شده است .

• دیگ یا در دیگ به خوبی منتاژ نشده است .

13 : آیا ماشین لباسشویی شما آب را گرم نکرده و یا آب را به جوش می آورد ؟

عیب یابی

• ترموستات قابل تنظیم خراب و یا سیمهای متصل به آن قطع است .

• هیدروستات خراب است .

• تایمر خراب است .

• ترموستات بی متال خراب است .

• اتصال بین کنتاکتهای A و B در حالت عادی برقرار است و با افزایش دما تا مثبت یا منفی 3 ، 98 درجه سانتی گراد اتصال بین کنتاکتهای A و B قطع میشود .

• در مدلهای 500 دور دو شیر ، اتصال بین کنتاکت های نارنجی رنگ در حالت عادی قطع است و زمانی که آب به دمای 33 درجه سانتی گراد برسد ، اتصال برقرار میشود ، ولی اتصال بین کنتاکتهای سفید رنگ ، برعکس کنتاکتهای نارنجی رنگ است .

• المنت را مستقیما به مدت 10 ثانیه به برق 220 ولت وصل کنید . اگر المنت بعد از قطع برق گرم شد سالم است .

14 : آیا دور خشک کن ماشین لباسشویی شما عمل نمیکند ؟

• خازن راه انداز خراب است .

• موتور خراب است .

• برد تنظیم دور خراب است .

• مجموعه کلید خراب است .

• چنانچه دکمه حذف دور خشک کن فعال باشد ، اتصال بین کنتاکتها قطع است ولی در حالت غیر فعال اتصال بین کنتاکت ها برقرار است .

• فیلتر پمپ یا شیلنگ تخلیه مسدود شده است .

• احتمال دارد اضافه بر ظرفیت ماشین لباسشویی بار ریخته شده باشد .

چطور یک ماشین لباسشویی که بوی سوختگی می دهد را تعمیر کنیم

یک ماشین لباسشویی خراب در یک خانه یعنی فاجعه و برای همین ما این پست را برای راهنمایی شما برای تعمیرات لباسشویی تعبیه کردیم .برای شروع ما لیستی از قطعاتی که باعث بروز مشکل بوی سوختگی در ماشین لباسشویی می شود را لیست کردیم . شما به راحتی می توانید تشخیص بدهید که چه قطعه ای باید تعویض بشود و اگر کمک خواستید با تعمیر گاه ما تماس حاصل نمایید.قبل از اینکه بخواهید هرکدام از موارد زیر را انجام بدهید حتما برق لباسشویی را قطع کنید.

تسمه محرک یا تسمه ای که می چرخد

برخی از مدل های لباسشویی که دربشان از بالا باز می شود از یک تسمه برای انتقال برق استفاده میکنند. اگر ماشین لباسشویی نمی چرخد ، پس مشکل از این تسمه است . پنل جلویی یا کابین لباسشویی را باز کنید تا ببینید که آیا آن تسمه پاره شده یا پوسیدگی دارد . این تسمه عموما در قسمت زیر ماشین لباسشویی قرار دارد و اگر خوردگی یا پوسیدگی داشته باشد ، بوی سوختگی می دهد و یا وقتی لباسشویی کار می کند صدا می دهد .ببینید که قرقره های تسمه آزادانه حرکت می کنند و موتور وقرقره های تسمه تمیز و عاری از روغن و گریس باشد . قبل از اینکه بخواهید تسمه را عوض کنید ببینید که قطعات مونتاژ شده ی قرقره و چیزی که تسمه را نگه می دارد درست کار می کند یا نه . همیشه تسمه مخصوص لباسشویی خودتان را مطابق دستور سازنده تعویض نمایید .

تسمه پمپ

برخی مدلهای لباسشویی که دربشان از بالا باز می شود از یک تسمه برای کار کردن پمپ تخلیه استفاده می کنند . این تسمه به صورت استاندارد V شکل است که از موتور تسمه به سمت پمپ تخلیه کشیده می شود . همچنین آنجا باید یک قرقره زنجیری هم باشد تا کشش لازم به تسمه را تامین کند. اگر شما بوی سوختگی لاستیکی را حس می کنید از ماشین لباسشوییتان ، باید تسمه پمپ را هم بررسی کنید .اگر این تسمه به شدت پوسیده شده باشد و یا علائمی از اینکه بیش از اندازه داغ می شود داشته باشد ، باید تعویضش کنید . ببینید که پمپ درست کار می کند و زنجیر قرقره استفاده می شود ، ببینید این دو درست کار می کنند . همچنین هر نوع علائمی از نشتی آب و روغن به سمت تسمه یا نواحی قرقره را کنترل کنید

موتور قرقره

موتور تسمه از یک قرقره برای چرخاندن تسمه و تسمه پمپ استفاده میکند. موتور قرقره طوری طراحی شده که بیشترین اتصال را با تسمه داشته باشد و احتمالا از آهن یا مواد مصنوعی درست شده . اگر قرقره پاره باشد یا زنگ زده باشد ،باعث ایجاد اصطعکاک زیاد و گرم شدن بیش ازحد می شود و به تسمه آسیب می زند ،و باعث می شود بوی سوختگی بدهد . وقتی یک تسمه پاره یا سوخته را عوض میکنید ، باید حتما موتور قرقره ها هم نگاه بیاندازید تا خوردگی و زنگ زدگی نداشته باشد ،و اگر داشت آن را هم عوض کنید .

پمپ تخلیه

پمپ تخلیه در ماشین لباسشویی برای پمپاژ آب از لگن شستو شو قبل و در حین چرخه ی چرخش استفاده می شود . پمپ ممکن است با تسمه کنترل بشود ، یا با موتور و یا با همان موتر الکتریکی خودش . بوی سوختگی که از ماشین لباسشویی می آید بعد و یا در حین چرخش لگن لباسشویی میتواند به این معنا باشد که پمپ تخلیه متوقف شده و نمی چرخد . در مدلهایی که با تسمه کار می کند ، بوی سوختگی از تسمه ای که روی قرقره پمپ می لغزد نشات می گیرد. در مدلهایی که از پمپ تخلیه الکتریکی استفاده میکند ، بوی سوختگی می تواند مربوط به موتور باشد ، و این بو در موتورهای الکتریکی شدیدتر است . ورودی های پمپ را کنترل کنید تا چیزی حرکت پروانه ها را محدود نکرده باشد قبل از اینکه بخواهید پمپ را تعویض کنید .

چرخهای قرقره و بازوهای قرقره از کار افتاده

برخی مدلهای لباسشویی که از بالا دربشان باز می شود از قرقره برای کشش تسمه و تسمه پمپ استفاده میکنند . اگر زنجیر قرقره متوقف شده باشد یا اگر بازوهای قرقره نتواند درست و آزادانه حرکت کند ، بعد کشش لازم به تسمه داده نمی شود و اصطکاک و لغزش لازم به تسمه داده نمی شود که این باعث می شود تسمه داغ کند و بوی سوختگی بدهد . اگر شما تجربه سوختگی تسمه وتسمه پمپ را داشتید باید مونتاژ قرقره زنجیر و نگاه کنید تا ببینی دکه آزادنه می چرخد و محورهای آن درست و آزادنه حرکت می کند. اگر هر نوع نشانه ای از پوسیدگی و خوردگی دیدید آن را تعویض نمایید.

سرپیچ مستقیم به موتور تسمه

برخی مدلهای ماشین لباسشویی که دربشان از بالا باز می شود از سرپیچ متصل به موتور به جای تسمه استفاده می کنند تا برق موتور را انتقال بدهند . سرپیچ تسمه به موتور وصل است و دو تاچنگال با یک سرپیچ پلاستیکی به آن وصل است. یکی از چنگال های تسمه به میله ی موتور تسمه وصل است و دیگری به میله انتقال دهنده وصل است . همین که میله یا شفت موتور میچرخد ، سرپیچ لاستیکی بین چنگال های تسمه نیروی گشتاور را میگیرد تا مانع شکستن چنگال ها بشود . استفاده عادی هم می تواند باعث خوردگی در سرپیچ ها و حتی چنگال ها بشود و باعث ایجاد بوی سوختگی در ماشین لباسشویی بشود .در بیشتر مدل ها لازم استکه کابین لباسشویی باز بشود تا به سرپیچ تسمه دسترسی یابید .

مونتاژ کلاچ

برخی مدلهای ماشین لباسشویی که دربشان از بالا باز می شود از مونتاژ کلاچی برای چرخاندن لگن لباسشویی در طول چرخه ی گردش استفاده می کنند . بوی سوختگی در ماشین لباسشویی شما می تواند به خاطر کلاچ پاره شده باشد ، و ماشین لباسشویی شما احتمالا صدای تلق تلوق بلند در طول چرخه ی گردش می کند . یکی دیگر از علائم عمومی پارگی کلاچ این است که گرد و غبار و تراشه های زیر ماشین لباسشویی دیده می شود . اگر در ماشین لباسشویی شما هر کدام از این علائم دیده شد ، احتمالا کلاچ باید عوض بشود . کلاچ به طور نرمال در داخل لگن قرار دارد و شما باید دور ماشین را باز کنید و مونتاژ موتور را تا بتوانید به آن دسترسی یابید .از آنجایی که کلاچ با فنر کشیده می شود باید دستکش دستتان باشد.

قلاب فنری

برخی مدلهای لباسشویی برای حرکت موتور و کشش تسمه ها از قلاب فنری استفاده می کنند . احتمالا موتور با یک لوله به پایین وصل است و قلاب ها کشش لازم را ایجاد میکنند . یک فنر پلاستیکی روغنی هم زیر موتور است تا لغزش آن را در قسمت پایینی فراهم کند . این باعث می شود وقتی تسمه حرکتی و تسمه پمپ به راحتی لغزش کند وقتی موتور شروع به کار می کند ومثل کلاچ عمل می کند . اگر این قلابهای فنر مانند درست و آزاد نچرخند تسمه بیش از اندازه گرم می شود و بوی سوختگی از ماشین لباسشویی بلند می شود .باید ببینید که محورهای موتور آزادانه کار می کند و فنرها به اندازه کافی کش می آیند و سطح آن گرد و خاک نشسته باشد .

اگر هیچ کدام از موارد بالا نبود می توانید با ما جهت تعمیرات و بررسی تخصصی و دقیق تماس بگیرید.

برخی سوالات متدوال ماشین لباسشویی و جواب آنها:

o به نظر می آید که ماشین لباسشویی آب را تغذیه می کند ، آب داخل ماشین هم میشود و بعد بدون اینکه چرخه شست و شو شروع بشود ، آب را تخلیه می کند.

این مشکل اغلب به خاطر شلنگ تخلیه است که شلنگ تخلیه کوتاهاست یا خیلی با فاصله ازپمپ است . در واقع آب انحراف مسیر می دهد.

o لباسشویی من روی زمین می چرخد ، آیا چیز ساده ای است که من بتوانم کنترل کنم؟

بله هست شما باید پایه های ماشین لباسشوییرا بررسی کنید تا ببینید که تنظیم هستند. پایه های عقبی اغلب به صورت خودکار تنظیم میشوند ، ببینید که این پایه ها گیر نکرده باشند و راحت بتوانند بالا پایین بروند. پایه های جلویی را می توانید با پیچ گوشتی مطابقبه سطحی که دارید تنطیم کنید. تا آنجا که می شود لباسشویی نزدیک زمین باشد

o ماشین لباسشویی من آب می دهد ، چطور بفهمم از کجا نشتی دارد؟

اول چیزهای ساده را کنترل نمایید ، ببینید شیر تامین آب محکم بسته شده – شیر تخلیه پاره نشده ؟

اگر هیچ کدام از اینها نبود یک تکه مقوا کوچکتر از سایزلباسشوییتان ببرید و لباسشویی راروی کوتاه ترین برنامه شست و شو قرار بدهید این مقوا را زیر ماشین بچرخانید تا متوجه بشوید دقیقا کدام قسمت نشتی دارد.

o آیا ماشین لباسشویی هایی که دربشان از رو به رو باز می شود بهتر از آن هایی که دربشان از بالا باز میشود؟

بله . در حقیقت قیمت ماشین لباسشویی هایی که دربشان از رو به رو باز می شود کمی بالاتر نسبت به مدل هایی است که دربشان از بالا باز می شود ولی طی سال های مصرفبا توجه به میزان مصرف آب و مواد شوینده و زمان خشک کردن این هزینه ها کاهش می یابد.

o آب هنگامی که شست و شو با دمای گرم انتخاب شده خیلی گرم نمی شود. چرا؟

آب گرمی که در لباسشویی شما هست ترکیب آب سرد و گرم خانه یتان است. ماشین لباسشویی های جدید سنسور دما دارند که دمای آب ورودی را کنترل می کند .

می تواند مشکل از شیر تغذیه آب ورودی باشد ، که انسدادی در مسیر ورودی آب گرم رخ داده باشد

o چقدر لباس می توانیم داخل ماشین لباسشویی بریزیم؟

در ماشین لباسشویی هایی که دربشان از بالا باز می شود تا جایی که در بالای همزن قرار بگیرند و در لباسشویی هاییکه دربشان از رو به رو باز می شود ، تا آنجایی پر کنید که نیاز نباشد لباس ها را فشار بدهید که داخل ماشین جا بشوند.

o چه کار کنیم که کف صابون در انتهای برنامه شستو شو باقی نماند؟

این مشکل اغلب زمانی رخ می دهدکه مواد شوینده زیاد بریزید برای حجم لباسی که دارید می شویید.سعی کنید شوینده را نصف بریزید.

چطوری یک ماشین لباسشویی را که نمی چرخد و خشک نمی کند را تعمیر کنیم؟

این مقاله شامل لباسشویی سایر برندها می باشد.اگر ماشین لباسشویی قدیمی یا جدید شما نمی چرخد ما یکسری نکات تعمیراتی را که خودتان از عهده آن بر می آیید را آورده ایم تا دوباره ماشین لباسشوییتان مثل روز اول کار کند.

اولین کاری که باید با ماشین لباسشویی که نمی چرخد و خشک نمی کند ، بکنید ؛ این است که آن را ریست کنید ( چه برای ماشین لباسشویی که از بالا باز می شود و چه ماشین لباسشویی که درب آن از جلو باز می شود) . این کار را اول قبل از اینکه بخواهید قطعه ای را بردارید تا ببینید کنترل کامپیوتر کار می کند، باید انجام بدهید. برای اینکه ماشین لباسشوییتان را خودتان تعمیر کنید، باید کتابچه راهنمای سرویس و تعمیر ماشین لباسشوییتان را مطالعه کنید.

بعضی اوقات کامپیوتر کد های خطا را به موتور می فرستد ،آن هم به این دلیل است که:

خود ماژول کامپیوتر مشکل دارد

ناهماهنگی در عملکرد ماشین وجود دارد:

مشکلات الکتریکی

برای اینکه ماشین لباسشویی را ریست کنید، با دقت ماشین لباسشویی را از برق بکشید و برای یک دقیقه آن را خاموش نگه دارید. بعداز 1 دقیقه ، دوباره آن را به برق بزنید. مرحله بعد اینکه، در ماشین لباسشویی را 6 دفعه طی بازه زمانی 12 ثانیه باز و بسته کنید تا سیگنال “ریست” به تمامی قطعات بر گردد.( این یک راهحل تعمیراتی برای تعمیر لوازم خانگی است – و تقریبا روی تمامی ماشین های لباسشویی کار می کند). همین که ریست را انجام دادید ، ماشین لباسشویی را با یک تکه لباس یا بدون هیچ لباسی روی دور شست و شو بگذارید. ببینید که ماشین لباسشویی بعد از این مراحل مثل همیشه کار می کند ؟ اگر ماشینتان درست کار کرد به این معناست که درست ریست شده و مشکل حل شده. اگر نه تکنیک های عیب یابی زیر را دنبال کنید.

اگر این کار مشکل را حل نکرد، می تواند مشکل از چفت در باشد. ماشین لباسشویی هایی که درشان از بالا باز می شود ، و چفت درب آن معیوب است، نمی چرخد. حتی در بعضی از مدل های ماشین لباسشویی ممکن است تکان بخورد ولی نمی چرخد.برای اینکه به درساتی این مشکل را حل کنید باید چفت درب را بردارید.( چفت درب داخل ماشین لباسشویی نزدیک قاب در است). روند برداشتن چفت در مدل های مختلف ماشین لباسشویی متفاوت است.

به یاد داشته باشید که ماشین لباسشویی را قبل از هر گونه تست و تعمیر از برق بکشید. همین که چفت را جدا کردید ، سیم هایی که به آن چسبیده اند را با یک مولتی متر چک کنید. بعد نوبت به چک کردن خود چفت در است ، اگر چفت بسته باشد کلید آن باید اتصال داشته باشد و وقتی درب باز است نباید هیچ گونه اتصالی برقرار باشد این کار را با فشردن کلید روی چفت در چک کنید.

دومین چیزی که خیلی معمول و مشکل زا است “کنترل سطح آب / کلید فشار ” است. این هم معمولا یکی از قسمت های آسیب پذیر است ، وقتی که ماشین لباسشویی آب را به بیرون پمپاژ می کند ولی نمی چرخد یا اینکه آب لب ریز می شود از ماشین. شما خودتان با باز کردن 4 تا پیچی که پنل را در جای خودش نگه می دارد ، می توانید این مشکل را حل کنید.وقتی پنل را باز کردید شما شیر کنترل سطح آب را می بینیدبه لوله پلاستیکی کوچکی که به آن چسبیده نگاه کنید. شلنگ پلاستیکی متصل به کلید کنترل سطح آب را بکنید و در آن بدمید. اگر این لوله با پسماندههای صابونی مسدود شده بود، می توانید با سرکه آن راشست و شو بدهید تاصابون ها از داخل آن بیرون بیایند.

چرا بدنه ماشین لباسشویی برق دارد؟

یک شوک الکتریکی خفیف ممکن است جدی گرفته نشود ، ولی می تواند با کشیدن کل ولتاژ برق در یک لحظه به نوبه ی خودش کشنده باشد-پس هیچ وقت از لوازم برقی ای که شما از آن ها شوک الکتریکی میگیرید استفاده ننمایید. سریعا آن را از برق خارج نمایید.دلیل اینکه ماشین لباسشویی شما یا هر لوازم برقی خانگیتان شوک الکتریکی(برق دارد) به شما می دهد ، این است که درست به زمین وصل نشده است.

همه ی وسایل بزرگ برقی باید به زمین با رعایت نکات ایمنی متصل گردند. سیمی که از زمین رد می شود از داخل کابل اصلی به پریز برق میرود. اگر این اتصال در هر نقطه ای گسسته بشود ، کابل ، پریز و آنگاه شما شوک الکتریکی خفیفی را حس می کنید.

این شوک نسبتا خفیف الکترونیکی می تواند یکجور دیگر هم اتفاق بیافتد اگر ماشین لباسشویی سیم زمینی اش قطع شده باشد. نیازی نیست چیز هایی که گفتم را خوب متوجه بشوید. در ادامه برایتان برق گرفتگی لوازم برقی خانگی را مفصلا شرح می دهم.

حالا چطور این برق گرفتگی ماشین لباسشویی را از بین ببریم؟

لوازم برقی خانگی باید به درستی به زمین وصل بشوند پس راه حل اینجاست که چرا اینگونه نیست.در اینجا چیزهای کلی که باید بررسی کنید را آورده ایم.

پریز برق

اولین چیزی که باید به آن شک کنید پریز برق است. برای مثال سعی کنید ماشین لباسشوییتان را به پریزهای مختلفی بزنید ، اگر دیگر برق ندارد پس میفهمید مشکل از اینجاست.

سیم رابط

اگر از سیم رابط برای اتصال وسیله استفاده کردید ، آن را جدا کنید و وسیله را مستقیما به پریز بزنید تا ببینید مشکل از اینجاست یا خیر.

ارائه خدمات شبانه روزی در دیجی سرویس

ما با خدمات ویژه خود به صورت 24 ساعته و بدون تعطیلی همراهتان خواهیم بود تا به محض بروز مشکلات درمرکز تعمیرات ماشین لباسشویی شما علاوه بر برطرف نمودن مشکلات فعلی آن، از بروز مشکلات احتمالی بعدی نیز جلوگیری نماییم.

نحوه ارائه خدمات در دیجی سرویس

پس از تکمیل فرم درخواست تعمیر و شرح مشکلات مربوطه، کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس میگیرند و پس از تشخیص ایراد دستگاه به متخصص مربوطه ارجاع میدهند تا برای بازدید و مرکز تعمیرات ماشین لباسشویی به محل شما مراجعه نمایند.

پس از بررسی های لازم طی گزارشی کامل شما را از تعداد قطعات معیوب، علت خرابی، حدود هزینه و حدود زمان تعمیر مطلع خواهند کرد که با توجه به صلاحدید شما قطعات مربوطه تعمیر یا تعویض خواهند شد. درصورت تعویض قطعه فقط از قطعات اصلی استفاده میگردد .

دستگاه های تعمیر شده و قطعات تعویض شده به مدت 6 ماه شامل گارانتی می باشد.

تماس با کارشناس